Bible Vision Quest

Bijbelverhalen zijn in essentie bedoeld om mensen diepgaand te transformeren: als spiegels voor de ziel. Dit gaat verder dan op een rationele manier geloven of iets wel of niet gebeurd is.

Tijdens een Bible Vision Quest duiken we op een unieke en persoonlijke manier de bijbelverhalen in. Je ontvangt aanwijzingen die direct en persoonlijk op jouw eigen leven betrekking hebben.

Vaak is er eerst nog de nodige weerstand en die hoeft ook niet weg. Weerstand en emoties fungeren namelijk als een signaal dat er iets waardevols verborgen ligt onder de oppervlakte van dat wat het probleem lijkt te zijn. Vergelijk het maar met een metaaldetector die ‘aan’ slaat. Met behulp van meditatie en visualisatie graven we onder de oppervlakte van ons dagelijks bewustzijn. Wat er van jouw kant gevraagd wordt, is de bereidheid om open te staan voor een antwoord.

Ontdek nieuwe betekenissen. Leer jezelf en de wereld op nieuwe wijze kennen. De Bible Vision Quest gaat over van binnenuit aangesproken en uitgedaagd te worden: jezelf te herinneren wie je werkelijk bent en hoe je dit kan vertalen naar jouw dagelijks leven.

Juist omdat de focus ligt op persoonlijke en praktische toepassing, maakt dat deze avond toegankelijk is voor iedereen ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond.

Praktisch:

  • Zondag 20 oktober
  • Inloop vanaf 19:30
  • Start 20:00 tot max. 22:00
  • Aan de Werf 328 in Utrecht
  • Bijdrage: 25 euro
  • Minimum aantal deelnemers is 5, maximum 20.

AANMELDING bevestigen door email te sturen naar geinspireerdleven@gmail.com + €25 over te maken op NL82INGB0006897766 tnv J. Vreeman ovv BVQ (met datum) + je naam. Je plekje is gereserveerd als je betaald hebt. (zie note*)

Deelneemster Marguerite over de Bible Vision Quest:

“Keer op keer zijn dit bijzondere avonden die een diepe indruk bij me achter laten. Joachim leidt deze avonden op een prettige en ontspannen manier. Door zijn onderzoekende en open houding weet hij een veilige setting te creëren waarin je snel dieper gaat met elkaar en makkelijk ervaringen deelt. Door zelf zo openlijk zijn zoektocht te delen, stimuleert hij je om echt op een authentieke en soms nieuwe manier naar bijbelverhalen te kijken en te onderzoeken hoe deze jou persoonlijk raken. Dit heeft steeds tot nieuwe, bijzondere inzichten geleid waarmee we elkaar echt kunnen inspireren!”

Ivo de Lange:

“Door de frisse en open benadering van de bijbelverhalen komen er hele nieuwe betekenissen, intenties en persoonlijke blokkades omhoog, die op een fijne en veilige manier besproken en verwerkt kunnen worden. De meditaties zelf worden op een intuïtieve manier ingeleid en begeleid, met een leuke vleug humor en realisme, waardoor het voor beginnende en ervaren mensen te volgen valt. Kortom: echt een aanrader voor een ieder die verdieping zoekt in zijn/haar spirituele leven.”

*Note
Cancelation policy: Tot twee weken tevoren geld terug min 10 euro administratiekosten. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.